Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 
08.08.2017 15:14

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen zet in op digitalisering

Vernieuwde website
Als u over een aantal weken een bezoekje brengt aan onze website zult u merken dat deze er heel anders uitziet. We zijn op dit moment druk bezig met het maken van de nieuwe website. Eind augustus lanceren we de nieuwe website. De huidige tijd vraagt om een hele andere aanpak van een website. Hier spelen we op in. De nieuwe website is zeer overzichtelijk. Door met de muis over één van de vier hoofdknoppen te gaan, vindt u gelijk dat waarnaar u op zoek bent. De website is straks ook geschikt voor smartphones en tablets. Een must voor deze tijd. Wij nodigen u dan ook graag uit tegen die tijd eens een bezoekje te brengen aan onze vernieuwde website. Daarnaast hopen we dat u via onze website actief gebruik gaat maken van ‘MijnWoongoed’. U zult merken dat u vaak doorgelinkt wordt naar het klantenportaal. Nieuw is dat u nu ook kunt reageren op het woningaanbod.

MijnWoongoed
Ruim een jaar kunnen huurders al gebruik maken van MijnWoongoed. Ideaal, want u kunt 24 uur per dag zaken doen met de woningcorporatie. Ruim 2100 huurders zijn ondertussen een keer ingelogd en ondervinden inmiddels het gebruiksgemak van het klantenportaal. Huurders kunnen gegevens wijzigen, huur betalen, een reparatieverzoek indienen en inplannen en zich straks zelfs inschrijven als woningzoekende en reageren op het woningaanbod. MijnWoongoed vindt u via www.woongoedzvl.nl. Om in te loggen heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze ontving u eerder per brief van ons. Weet u uw gebruikersnaam niet meer dan kunt u nieuwe gegevens aanvragen via info@woongoedzvl.nl.

Nieuw: reageren op het woningaanbod
Met de nieuwe website verandert ook ons toewijzingssysteem. Daar waar wij eerst de toewijzingen stuurden, moeten woningzoekenden nu zelf actief aan de slag. Ook woningzoekenden kunnen nu inloggen op MijnWoongoed. Staat u al ingeschreven dan hoeft u niets te doen. U krijgt van ons schriftelijk bericht. Nieuwe woningzoekenden moeten zich nu inschrijven via MijnWoongoed. Nadat woningzoekenden zich ingeschreven hebben, kunnen ze reageren op het woningaanbod. Dit kan via MijnWoongoed op onze website. Bent u op zoek naar een woning, dan kunt u via dit systeem eenvoudig reageren op een beschikbare woning. Op MijnWoongoed kunt u zien welke woningen beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u ook eerst inloggen en dan de woningen bekijken. Bij het zoeken naar een woning kunt u uw voorkeuren aangeven waarna het systeem de passende woningen toont. Normaal gesproken heeft u een aantal dagen de kans om te reageren op een woning. Het is dus de bedoeling dat u actief hiermee bezig bent. Na deze termijn kijken wij wie van de kandidaten er voor de woning in aanmerking komt. Hierbij houden we rekening met de wachtlijst. Vervolgens krijgt u hierover bericht.