Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 
22.05.2017 15:43

OfficiŽle opening gezondheidscentrum Axel verplaatst naar 9 september

Inmiddels is het gezondheidscentrum Axel open. U vindt er ruime wacht- en behandelruimtes, moderne apparatuur, alles onder ťťn dak en daardoor betere samenwerking. Voordelen die voor zowel zorgverleners als inwoners gelden.

Open dag
Om de opening van het gezondheidscentrum officieel te vieren is er zaterdag 9 september een speciaal programma voorzien. Reserveer die dag alvast in uw agenda en houd de aankondigingen over het programma in de gaten via de website www.gezondheidscentrumaxel.nl en de huis-aan-huiskranten en websites van de betrokken partijen. 

Deelnemers
De deelnemers van het gezondheidscentrum zijn de huisartsenpraktijken Samandar, Hoefman en Harskamp, praktijk podotherapie De Smet, Apotheek Axel, Fysio-Vitaal Axel, Oefentherapie Rug Recht (Cesar-Mensendieck), ZorgSaam (thuiszorg en diŽtetiek), de gemeente Terneuzen (GGD, jeugdgezondheidszorg en aan-z) en de Groep Burgerparticipatie. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is betrokken als ontwikkelaar, mede-eigenaar en verhuurder. Het gezondheidscentrum werd mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Zeeland.

Burgerparticipatie
Een bijzondere deelnemer is de Groep Burgerparticipatie. De leden van de Groep Burgerparticipatie zijn betrokken Axelaars. Zij zijn op vrijwillige basis aanspreekpunt en luisterend oor voor de bevolking over inhoudelijke kwesties (beleidsmatige zaken). De Groep Burgerparticipatie weet wat er Ďleeftí onder de bevolking en vangt signalen op die voor de participanten van nut kunnen zijn. De Groep geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gebruikers van het Gezondheidscentrum Axel.
Heeft u als burger een vraag, tip of opmerking voor het Gezondheidscentrum Axel? Dan kunt u terecht bij de Groep Burgerparticipatie; de brug tussen de burgers en het Gezondheidscentrum.
E-mail: gcaxelburgerparticipatie@gmail.com