Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 
04.07.2017 08:47

Bestuursleden gezocht voor de SHB

De Stichting Huurdersbelangen Woongoed Zeeuws-Vlaanderen behartigt de  belangen van alle huurders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en is een belangrijke gesprekspartner voor de directie.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om per 1 januari 2018 ons team te versterken. 

Vindt u het belangrijk dat de mening van de huurders gehoord wordt en wilt u mee praten over onderwerpen die alle huurders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen raken? Dan is een functie als bestuurslid van de SHB misschien iets voor u! De enige voorwaarde is dat u huurt van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. 

Wat vragen wij van u?
Als lid van de Stichting Huurdersbelangen woont u de maandelijkse bestuursvergaderingen bij en heeft u regelmatig overleg met de woningstichting over allerlei zaken die de huurders in Zeeuws-Vlaanderen direct raken. Zoals woonlasten, leefomgeving, kwaliteit van de woningen, onderhoud, renovatie, sloop etc. Om ons bestuur te versterken zoeken wij mensen die:

  • hart hebben voor huurdersbelangen en interesse voor volkshuisvesting in het algemeen;
  • goede schriftelijke, communicatieve en sociale vaardigheden hebben;
  • in een team kunnen functioneren;
  • bereid zijn deeltaken in het bestuur op te nemen. De taakverdeling binnen het bestuur wordt afgesproken afhankelijk van de belangstelling en expertise van de leden;
  • tijd vrij kunnen maken voor het bijwonen van vergaderingen;
  • kennis hebben van financiŽn.

Het volgen van cursussen op het gebied van volkshuisvesting behoort tot de mogelijkheden.

We hechten veel belang aan goede en voldoende aanspreekpunten evenwichtig verdeelt over de regio. Daarom roepen we in het bijzonder huurders uit de gemeente Sluis op zich kandidaat te stellen. 

Belangstelling?
Wij zien uw schriftelijke reactie graag tegemoet. U kunt uw reactie per email sturen aan info@shbwoongoedzvl.nl , of Stichting Huurdersbelangen, p/a Postbus 269, 4530 AG  Terneuzen.

Meer informatie over de activiteiten van de SHB en deze vacature vindt u op de website www.shbwoongoedzvl.nl of neem contact op met Paul Nijskens, voorzitter SHB via tel.nr. 06-12995041.