Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Keurmerk KWH-Huurlabel

Uw garantie op zorgeloos huren

U kunt makkelijk een reparatie melden…

Uw klacht wordt serieus genomen…

U kunt goed de juiste informatie vinden…

… want Woongoed Zeeuws-Vlaanderen werkt met het KWH-Huurlabel

Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. Met het KWH-Huurlabel onderzoeken we dit. KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Vinden veel huurders dat wij het goed doen, dan krijgen wij het keurmerk KWH-Huurlabel. KWH ziet kwaliteit als een continu verbeterproces waarin dienstverlening aan de klant centraal staat. Het unieke van dit label is dat de kwaliteit van dienstverlening door de ogen van de huurders wordt bekeken.

Uw mening is belangrijk

Het KWH-Huurlabel onderzoekt alle zaken waar u mee te maken kunt krijgen. Een aantal voorbeelden:

  • Handelen wij reparaties goed af?
  • Komen wij onze afspraken na?
  • Worden uw klachten naar tevredenheid opgelost?

KWH stuurt vragenlijsten naar onze huurders om hun mening te vragen en belt met huurders om de vragen telefonisch door te nemen.

Keurmerk KWH-Huurlabel

Uit het onderzoek komen rapportcijfers. Een deskundige en onafhankelijke commissie kijkt naar de cijfers. Zijn de cijfers goed, dan verdient de corporatie het keurmerk KWH-Huurlabel. Wij hebben dit KWH-Huurlabel en daar zijn we trots op. Betekent dit dat we niets mee hoeven te doen? Nee. KWH onderzoekt namelijk continu of onze klanten tevreden zijn. En dus of wij het keurmerk mogen behouden. Op deze manier weten wij steeds wat we goed doen en wat er beter kan in onze dienstverlening aan u.

Bent u niet tevreden?

Werken met het KWH-Huurlabel wil niet zeggen dat alles perfect verloopt. Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij verder verbeteren.

KWH-metingen 2014: label verlengd tot april 2017

In 2014 zijn weer metingen verricht om te beoordelen of onze dienstverlening voldoet aan de voorwaarden van het KWH-Huurlabel. Het resultaat van het onderzoek is intussen bekend: we hebben ruim voldoende gescoord om het KWH-Huurlabel te behouden! Woongoed Zeeuws-Vlaanderen mag zich tot april 2017 presenteren als een gecertificeerde onderneming. De kwaliteitseisen van het KWH-Huurlabel bestaan uit negen labelonderdelen. In 2014 is Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gemeten op vijf labelonderdelen. Dit is gedaan door schriftelijke vragenlijsten aan onze huurders, beoordeling van het informatiemateriaal (folders, website en dergelijke) en mysterieshopping.

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is erg blij met het label, omdat binnen ieder labelonderdeel naar de mening van de klant wordt gevraagd. De resultaten geven een beeld van de beleving van de huurder als het gaat om de kwaliteit van dienstverlening.

We zijn trots op dit resultaat en bedanken de huurders voor hun medewerking aan deze meting.