Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen kiest voor gemak

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen koos er een jaar of twee geleden heel bewust voor om de twee publieksbalies in Axel en Oostburg open te houden. Huurders en woningzoekenden kunnen daar terecht om vragen of problemen aan ons voor te leggen. Soms werkt dat heel praktisch, zeker voor mensen die nog niet zo bedreven zijn met e-mail of internet. Uit het aantal bezoekers per week leiden wij af dat er ook een duidelijke behoefte is aan die publieksbalies. Deze blijven voorlopig dan ook zeker open.

Een nieuwe interactieve website
Dat neemt niet weg dat een groeiende groep huurders en woningzoekenden graag zaken afwikkelt via internet of de e-mail. Dat kan buiten kantooruren en het werkt bovendien vaak sneller omdat men dan niet eerst naar een publieksbalie hoeft te reizen. Gemak dient de mens... Wij speelden in op die behoefte en lanceerden eind augustus een nieuwe frisse website die past bij deze tijd. Daarmee samenhangend vernieuwden we ook ‘MijnWoongoed’. Bestaande huurders kunnen nu via ‘Mijn Woongoed’ nog meer zaken zelf  regelen dan voorheen, zoals bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen. Maar ook woningzoekenden kunnen zich nu inschrijven en reageren op vrijkomende woningen. Wij verwachten dat in de toekomst steeds meer huurders van die mogelijkheid gebruik maken. Met onze nieuwe website, die er meteen een stuk moderner uitziet, is dat veel eenvoudiger geworden. Ik nodig u dan ook graag uit een kijkje te nemen op www.woongoedzvl.nl  en u te overtuigen van het gemak van ‘MijnWoongoed’. Voor iedereen die zijn of haar zaakjes liever niet via internet regelt, blijven wij gewoon beschikbaar aan de telefoon of in de publieksbalies.

Contante betalingen
Van één ding willen we echter heel graag af. En dat zijn de contante huurbetalingen bij de publieksbalies. Het is voor iedereen veel gemakkelijker en ook veiliger om de huur per automatische incasso of bankoverschrijving te doen. Of nu natuurlijk via ‘MijnWoongoed’. Lange tijd accepteerden we de contante betalingen, maar dat gaan nu echt veranderen. Alleen bij zeer hoge uitzondering nemen wij nog een contante huurbetaling aan. 

De tijd verandert en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gaat daarin mee. U ook?

Ralph van Dijk
Directeur/bestuurder

Terug