Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Welkom op onze nieuwe website!

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website van Woongoed zeeuws-Vlaanderen. Dinsdag 29 augustus is deze website online gegaan. De website voldoet nu aan de eisen van deze tijd, is overzichtelijker, heeft een frisse uitstraling en is 'responsive'. Dat betekent dat de website ook goed te bekijken is op de mobiele telefoon en tablet. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website is de SHB nauw betrokken, zodat we zoveel mogelijk rekening konden houden met de wensen en behoeften van huurders.

Een belangrijk onderdeel van de website is het klantenportaal MijnWoongoed, te bereiken via de groene button 'ik regel het' bovenaan de website. Via dit portaal kunnen huurders 24 uur per dag zaken met ons doen en kunnen woningzoekenden zich inschrijven en huurwoningen bekijken en zich hiervoor aanmelden.

Geef uw mening
Graag horen we wat u van de website vindt. Uiteraard zijn tips en verbeteringen ook altijd welkom. En laat het ons weten als u een link tegenkomt die niet meer werkt. Mail naar Communicatie@woongoedzvl.nl. alvast bedankt!

Terug