Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Open Dag zaterdag 9 september

Op zaterdag 9 september a.s. zet het gezondheidscentrum graag haar deuren wagenwijd voor u open. Om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats, gevolgd door een Open Dag tot 16.00 uur. Alle inwoners uit Axel en overige geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Kom onder andere kennis maken met alle welzijns- en zorgaanbieders, laat u rondleiden door de apotheek of doe een gratis huidanalyse. Kinderen kunnen naar het poppen-spreekuur en zich uitleven op het springkussen. Een hapje en drankje staan voor u klaar!

Uniek
Het gezondheidscentrum is een uniek centrum, met diverse aanbieders van gezondheids- en welzijnszorg onder één dak. Uniek omdat de zorgverlening op elkaar wordt afgestemd en als ketenzorg wordt aangeboden. Zo maken de participanten gebruik van elkaars expertise.

Deelnemers
De deelnemers van het gezondheidscentrum zijn de huisartsenpraktijken Samandar, Hoefman en Harskamp, Apotheek Axel, FysioVitaal van Doeselaar (fysiotherapie, manueeltherapie, oedeemthearapie, kinderfysiotherapie, ESWT, burgerparticipatie, praktijk podotherapie De Smet, ZorgSaam (thuiszorg en diëtetiek), Jeugdgezondheidszorg GGD Zeeland en aan-z. Ook kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij diëtistenpraktijk 

M. Westland, logopediepraktijk A. Elderson, bloedafname SHL, kinderpsychologie Mentaal Beter, psychologenpraktijk Indigo en Praktijk Oefentherapie Rug Recht M. Dobbelaar.

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Terneuzen zijn betrokken als ontwikkelaar, mede-eigenaar en verhuurder. Het gezondheidscentrum is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Zeeland.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.gezondheidscentrumaxel.nl. Vanwege de festiviteiten is parkeren bij het gezondheidscentrum op 9 september niet mogelijk.

Terug