Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

MijnWoongoed

Bezocht u al onze nieuwe website? En ontdekte u al wat er allemaal mogelijk is met MijnWoongoed? Het is zeker de moeite waard hier eens een kijkje te nemen. Want dit levert u gebruikersgemak op. Bijvoorbeeld zelf een reparatieverzoek indienen en gelijk een afspraak inplannen zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

MijnWoongoed ook voor woningzoekenden
Ook als woningzoekende kunt u nu gebruik maken van MijnWoongoed. U kunt zich hier inschrijven en reageren op ons woningaanbod. Zorg er wel voor dat u alle benodigde formulieren mailt, opstuurt of langsbrengt. Een inschrijving is voor ons pas akkoord als de inschrijving compleet is. Dus inclusief kopie identiteitsbewijs, recente inkomensgegevens (bijvoorbeeld loonstrook of uitkeringsspecificatie), inkomensverklaring van de Belastingdienst en verhuurdersverklaring.

Reageren op het woningaanbod
U kunt reageren op ons woningaanbod nadat u van ons een bevestiging per mail ontvangt dat de aanvraag volledig is. Het woningaanbod vindt u via MijnWoongoed. Dit wisselt diverse malen per week. Een woningadvertentie staat één week op onze website. Bij de advertentie vindt u informatie over de huurprijs, een plattegrond van de woning, het energielabel, per wanneer de woning beschikbaar is en de uiterste reactiedatum. U kunt een zoekprofiel maken met een voorkeur voor type woning en woonplaats. Komt er een passende woning vrij dan ontvangt u een tipbericht in uw mailbox. Hierop kunt u reageren. Nadat de termijn verlopen is, volgt door ons de definitieve toewijzing. Hierbij houden wij rekening met de inschrijftijd en eventuele voorwaarden zoals leeftijd, huishoudgrootte en uw inkomen. Kandidaten die in aanmerking komen voor een woning benaderen we in eerste instantie telefonisch. Is de kandidaat serieus geïnteresseerd dan ontvangt hij een schriftelijke toewijzing. Na het sluiten van de advertentie kan iedereen via MijnWoongoed zien op welke plaats hij is geëindigd bij de woning waarop is gereageerd. Iedereen die reageerde, krijgt ook nog een mailtje als de woning definitief is verhuurd. 

Terug