Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Op zoek naar een huurwoning en Zeeuws-Vlaanderen?

Bent u op zoek naar een huurwoning? De beschikbare woningen van dit moment vindt u in het actueel woningaanbod.

Door op een woning te klikken ziet u diverse kenmerken van de woning zoals de huurprijs, het energielabel, plattegrond, etc.

Let op! De toewijzingen verlopen volgens een wachtlijst. Het is dus goed mogelijk dat u interesse heeft voor een woning waar een wachtlijst voor is. Uiteraard kunt u zich voor deze woning inschrijven. Zodra u aan de beurt bent ontvangt u een toewijzing.

Heeft u interesse in één van onze woningen dan kunt u zich hiervoor inschrijven.

Neem eens een kijkje in ons Woningbezit (het betreft alleen huurwoningen).

Aan de getoonde informatie bij de woningen kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegronden en foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Eveneens kunnen de huurprijs en/of de woningdetails anders zijn dan getoond. Wilt u de exacte huurprijs weten? Neem dan contact op met onze woonconsulenten via 0115-636000.


Verzorgd en geschikt wonen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen verhuurt ook woningen met zorg.

Bij verzorgd wonen denken we aan woningen of appartementen in de
onmiddellijke nabijheid van een woonzorgcentrum waar zorg en aanvullende diensten mogelijk zijn.

Men kan ook geschikt wonen. Hier huurt u een woning of appartement juist niet in de directe omgeving van een woonzorgcentrum, maar zijn deze wel van alle gemakken voorzien. Uiteraard kan hier, net als in de thuissituatie, zorg verleend worden.

Om in aanmerking te kunnen komen voor verzorgd of geschikt wonen, kunt u zich inschrijven bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen via het inschrijfformulier.
In het inschrijfformulier is een overzicht opgenomen van de hiervoor geschikte woningen op de diverse locaties en kernen in Zeeuws-Vlaanderen.

Beschikt u over een indicatie van het CIZ (Centrum Inidcatiestelling Zorg), dan dient u een kopie van dit formulier mee te sturen.

Meer informatie vindt u in onze folder 'Onbezorgd wonen'.


Koopwoningen / bouwgrond

Regelmatig bieden wij bestaande huurwoningen te koop aan tegen gunstige prijzen. Heeft u belangstelling voor een koopwoningen bekijk dan onze verkooplijsten voor Midden-, Oost- en West Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u belangstelling voor een bouwkavel kijk dan op de lijst met beschikbare bouwkavels.

Wilt u meer weten over een een koopwoning of een bouwkavel? Dan kunt u contact opnemen met de volgende makelaars:

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk een woning te huren die op dit moment in de verkoop staat. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze woonconsulentes, tel. 0115-636000.