Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Zorggeschikte appartementen Sint Jansteen

Op 8 november 2016 vond in Sint Jansteen de dorpsraadvergadering plaats. Hier gaf Pol van de Vijver (Projectmanager) een presentatie over de plannen in Sint Jansteen. Aan de hand van een presentatie gaf hij uitleg over de plannen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen in Sint Jansteen. Het betreft de Henri Dunantstraat,  Puttingstraat, en de herontwikkeling van het voormalige Rabo terrein aan de Geslechtendijk-Van Hovestraat.

Deze plannen liggen nu bij de gemeente. In december komen deze ter visie en hopelijk volgt in april 2017 de vaststelling van het bestemmingsplan.


Onderzoek naar zorggeschikte appartementen Sint Jansteen

'Samenwerken aan een omgeving waar mensen op een prettige, veilige manier kunnen wonen en leven'

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen onderzoekt samen met Curamus, Tragel en de gemeente Hulst de mogelijkheid voor het realiseren van zorggeschikte appartementen in Sint Jansteen.

In een intentieovereenkomst zijn de afspraken vastgelegd om de haalbaarheid te onderzoeken naar de nieuwbouw van zorggeschikte appartementen op de hoek van de Geslechtendijk en de Van Hovestraat (locatie voormalige Rabobank).

Het haalbaarheidsonderzoek wordt uitgevoerd. Indien de uitkomst positief is, starten partijen in het najaar van 2015 met de concrete uitwerking van de plannen.

Intentieovereenkomst

Op woensdag 9 juli 2014 werd de intentieovereenkomst getekend door:

  • J. Hageman, 1e locoburgemeester Hulst
  • J. Stelwagen, voorzitter Raad van Bestuur Stichting Tragel
  • S. Buijsse, bestuurder Stichting Curamus
  • R.J.A. van Dijk, directeur/bestuurder Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.