Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Feestelijke opening 'De Statie'

Op 11 maart vond de officiële opening plaats van de 'De Statie' in Sas van Gent. De openingshandeling werd verricht door minister Plasterk van Binnenlandse Zaken. De minister maakte een wandeling langs de geherstructureerde Vredestraat waarna hij de opening van het multifunctioneel centrum verrichtte. Tevens sprak hij nog enkele woorden op het symposium.

Op 15 maart was het feest voor alle gebruikers van 'De Statie' en de inwoners van Sas van Gent. Nogmaals werd het gebouw geopend, maar nu door de schoolkinderen. Hierna volgde een open huis met als afsluiter een groot feest voor alle inwoners van Sas van Gent. Wilt u meer weten over deze dag lees dan het verhaal van Atelier Pro.


Uitreiking sleutels appartementen

Afgelopen week was de oplevering van het appartementencomplex 'De Statie'. Op 1 november 2012 zijn de sleutels uitgereikt aan de bewoners van het appartementencomplex. De nieuwe bewoners zijn zeer tevreden dat ze in hun nieuwe woning aan de slag kunnen.

Momenteel worden de laatste loodjes gelegd aan het multifunctioneel centrum wat na verwachting in december opgeleverd wordt.

Op het moment zijn ze vooral aan het werk in de scholen. Hier zijn ze druk doende met keukenblokjes plaatsen, vloerbedekking en plafonds leggen, behangen, schilderen, lampen ophangen en de technische ruimtes in orde maken.

 


Tekenen huurcontracten

Op woensdag 27 juni 2012 ondertekenden de gemeente Terneuzen, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de participanten de huurcontracten voor hun ruimte in het nieuwe multifunctioneel centrum in Sas van Gent.

 

Het einde van de bouw van ‘De Statie’ is in zicht. Voor alle betrokkenen een prettig gevoel, want dit betekent binnenkort zekerheid over aantrekkelijke huisvesting voor vele instanties en verenigingen. Het complex is een mooie aanwinst voor Sas van Gent waar iedereen trots op kan zijn.

 

Wij rekenen op een mooie toekomst voor Sas van Gent.


Starthandeling

Op woensdag 16 maart werd de openingshandeling verricht voor de bouw van De Statie. De starthandeling bestond uit het onthullen van een kunstwerk gemaakt door de leerlingen van de basisscholen en van de kinderopvang en peuterspeelzaal. ’s Ochtends mochten de kinderen een steentje versieren met krijt. Van al die steentjes werd een grote piramide gemetseld, die symbool staat voor de eenheid die De Statie straks met zich mee brengt.

Eind december 2012 zal de Statie in gebruik worden genomen.


  • De website en de nieuwsbrieven hebben een informatief karakter. Aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend.