Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Oostburg - De Burght

Warmande (voormalig Stichting Woonzorg West Zeeuws-Vlaanderen) en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen ontwikkelden in gezamenlijkheid nieuwbouwcomplex De Burght in Oostburg welke in december 2013 is opgeleverd.

Op de locatie aan het Ledelplein in Oostburg zijn 35 zorggeschikte appartementen gerealiseerd. In het complex is een recreatieruimte voorzien en een zorgsteunpunt. In de lijn van de toekomstvisies over de zorg, levert Warmande thuiszorg op maat. Er is 24-uurszorg aanwezig.


De 'Burght' opgeleverd

10 december is zorgcomplex de ‘Burght’ opgeleverd. Er is hard gewerkt om dit gebouw tijdig op te leveren. De aannemer is nu bezig met de laatste puntjes op de i. We kunnen wel zeggen dat de bouw geheel volgens planning is verlopen.

Ook de verandering op het Ledelplein is groot. Het aanzicht is totaal anders. Om de buitenruimte aantrekkelijk te maken zijn we momenteel druk bezig met de inrichting hiervan. In het voorjaar wordt de aanplant van de groenvoorziening gedaan. 

Op 6 januari 2014 zijn de sleutels uitgereikt aan de bewoners. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

De officiële opening volgt op een later tijdstip.


Foto's

Klik hier voor de foto's van het bouwproces.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud ervan.