Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Breskens - Goedertijt

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen realiseerde in samenwerking met Warmande een zorgcomplex in Breskens.

Op de locatie aan de Burg. van Zuijenstraat in Breskens zijn 31 zorggeschikte huurappartementen en een zorgsteunpunt gerealiseerd. De bouw is in december 2013 gestart en in het 3e kwartaal van 2014 opgeleverd.

Hoofdaannemer van dit project was Cordeel Nederland B.V.

Op 15 oktober 2014 ontvingen de eerste twintig bewoners hun sleutel.

De nieuwbouw verliep in recordtempo. In opdracht van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen startte aannemingsbedrijf Cordeel Nederland BV in januari van dit jaar met de nieuwbouw, in oktober vond de oplevering plaats.

Het gebouw Goedertijt bestaat uit losse woonblokken die met elkaar verbonden zijn door een galerij. Elk appartement heeft een ruime woonkamer en twee slaapkamers. En van de slaapkamers grenst direct aan de ruime badkamer. Verder heeft ieder appartement een inpandig balkon met zicht op de straat of tuin. Naast een woonfunctie heeft het gebouw ook een zorgfunctie; in het gebouw zijn zowel een zorgsteunpunt als en recreatieruimte op de begane grond. Vanuit het zorgsteunpunt levert Warmande zorg op maat. Bewoners kunnen de benodigde zorg indien nodig zelf inkopen.

Op donderdag 28 mei 2015 heeft burgemeester Jetten, samen met mevrouw De Back - van Boven, het gebouw officieel geopend. Mevrouw De Back was als n van de oprichtsters van de toenmalige woningbouwvereniging Breskens betrokken bij de opening van het 'oude' Goedertijt.  's Middags van 15.30 uur - 17.00 uur was het open huis voor alle belangstellenden.


Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud ervan.