Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Inschrijven

Als toekomstige klant kunt u zich inschrijven voor een huurwoning via een aanvraagformulier. Het formulier is verkrijgbaar aan de publieksbalies in Axel en Oostburg, telefonisch op te vragen via 0115-636000, hieronder te downloaden of rechtstreeks via onze website. Op het aanvraagformulier geeft u uw wensen aan. Lees tevens de uitgebreide informatie over onze inschrijfprocedure voordat u het formulier weer instuurt. U weet dan zeker dat alles goed in orde is zodat wij uw aanvraag direct in behandeling nemen. Tevens vindt u in deze folder informatie over toewijzingen en urgentie, etc. Kiest u ervoor om verzorgd of geschikt te wonen, lees dan de folder 'onbezorgd wonen'.

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? En heeft u met uw inkomen recht op huurtoeslag? Dan mogen woningcorporaties vanaf 1 januari 2016 alleen woningen tot een bepaalde huurprijs aanbieden. Dat heet ‘passend toewijzen’.

Woningzoekenden met een hoger inkomen komen enkel in uitzonderlijke gevallen nog voor een sociale huurwoning in aanmerking. Bij een inschrijving is het inkomen belangrijk en mede bepalend voor de woningtoewijzing. Door de nieuwe regelgeving is het extra belangrijk dat u wijzigingen in uw inkomen aan ons doorgeeft, zodat wij altijd uw meest actuele gegevens bezitten.  


Gaan studeren in Utrecht?

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen investeert al enkele jaren in studentenhuisvesting in Utrecht. Hierdoor bestaat de mogelijkheid voor een aantal studenten om via ons met voorrang huisvesting te krijgen in deze studentenstad.

Meer informatie over studentenhuisvesting in Utrecht ->


Grensinfopunt

Komt u naar Nederland wonen en/of werken? Op grensinfopunt.nl vindt u een antwoord op uw vragen; Wat moet ik regelen, hoe zit het met belastingen en sociale zekerheid en waar kan ik terecht met mijn overige vragen?

Grensinfopunt is een vraaggestuurde wegwijzer van de Nederlandse overheid voor vragen over wonen, werken en studeren in Nederland, België en Duitsland. U moet eerst een aantal vragen beantwoorden. Op basis van uw antwoorden krijgt u de informatie die voor u belangrijk is. Tevens is Grensinfopunt één van de initiatiefnemers van www.migratieforum.nl. Dat is een website waar u kunt leren van de kennis en ervaringen van anderen.