Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Planmatig onderhoud

Ieder jaar doet Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een omvangrijke investering in het planmatig onderhoud van het woningbestand. Het planmatig onderhoud is erop gericht om de kwaliteit van de huurwoningen in stand te houden.

Het plan omvat onder andere het vervangen van dakramen, aanrechtblokken, goten en cv ketels, maar ook gevelvoegwerk, buitenschilderwerk en het vervangen van golfplaten op de bergingen.

Verder bestraten we diverse brandgangen opnieuw en brengen we bij woningen nieuwe kunststofkozijnen aan, we vervangen buitendeuren, repareren houten kozijnen en vervangen borstweringen.

Elk jaar inspecteren wij de woningen om de kwaliteit ervan in kaart te brengen. Na inventarisering plannen wij de onderhoudswerkzaamheden in waarna Woongoed Zeeuws-Vlaanderen offertes opvraagt bij aannemers en installateurs. Na onderhandeling daarover verstrekken wij de opdrachten.

Van te voren informeert desbetreffende aannemer u over de planning van de werkzaamheden. Na uitvoering komen wij het werk controleren.