Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Hulst voor elkaar

Hulst voor Elkaar is een samenwerkingsverband van meer dan tien organisaties waaronder Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Zij helpen u zaken op orde te krijgen. Wat kunt u nog zelf? Zijn er mensen in uw omgeving die u kunnen helpen? Kunt u gebruik maken van betaalde of andere beschikbare diensten? Tevens kunnen ze u bijvoorbeeld helpen met het uw aanvraag voor het WMO(Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Hulst voor elkaar biedt ook de mogelijkheid allerlei klusjes te laten doen. Dit werkt door middel van de dienstencheques. Deze kan men kopen voor 15 euro en hiervoor krijgt men 1 uur werk. Dit kan variŽren van huishoudelijk werk, tuinonderhoud, schilderewerk, etc.

Hulst voor elkaar streeft naar een socialer en sterker Hulst voor jong en oud.

Wilt u een afspraak maken voor een klus bel dan naar 06-23016250 of kijk op www.hulstwerkt.nl.

Meer informatie over Hulst voor elkaar vindt u terug op www.hulstvoorelkaar.nl of bel naar 0114-684700.


Service in de Regio

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen valt niet altijd mee. Sommige bewoners krijgen te maken met beperkingen door gezondheid of ouderdom. Veel dagelijkse klussen vallen bewoners dan zwaar. "Service in de Regio" biedt een uitkomst. Als er geen familie, vrienden, buren, etc. in de buurt zijn kunt u "Service in de Regio" inhuren om bepaalde klussen voor u uit te voeren. Te denken valt aan huishoudelijke taken maar ook boodschappen doen of bijvoorbeeld tuinonderhoud.

Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie kijk dan op hun website www.serviceinderegio.nl of neem contact op via telefoonnummer 0115-563015.