Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Huuropzegging

U gaat verhuizen? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken bij de beŽindiging van de huur. Hoe zegt u de huur op? Hoe levert u de lege woning op en waarop controleert Woongoed Zeeuws-Vlaanderen? Wanneer wordt de eindafrekening gemaakt?

In het kort is de werkwijze als volgt:

  • U kunt de huurovereenkomst op iedere willekeurige werkdag van de maand opzeggen, waarbij u een opzegtermijn van minimaal ťťn maand heeft. Als u bijvoorbeeld op 15 augustus de sleutels van de woning wilt inleveren, dan moet u voor 15 juli bij ons de huur opzeggen.
  • Het opzeggen van de huur regelt u door het sturen van een brief, een fax, een email of het standaard huuropzeggingsformulier.
  • Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een bevestiging en maken we een afspraak voor een eerste woningcontrole, de zgn. vooropname.
  • Bij de vooropname loopt u samen met de opzichter de woning na. Tijdens deze vooropname kijken we of uw woning in goede staat is en wat eventueel moet worden hersteld.
  • De tweede woningcontrole, de zgn. eindcontrole, voeren we uit als de woning helemaal leeg is. Bij voorkeur een aantal dagen voordat de opzegtermijn verloopt.
  • Vůůr of op de vermelde datum verwachten wij de sleutels van de leeg gemaakte woning op ons kantoor.
  • De financiŽle afwikkeling vindt binnen een maand na de sleutelinlevering plaats.

Folder

Verhuizen brengt nogal wat met zich mee. In de folder 'De beŽindiging van de huur' vindt u alle informatie over o.a. het opleveren van de woning en het inleveren van uw sleutels. In de folder 'de 7-dagen regeling' vindt u alle informatie omtrent dit onderwerp.

Huuropzeggingsformulier

Wilt u de huur beŽindigen, maak dan gebruik van bijgevoegd formulier.