Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Huurbetalingen

Voor het wonen in ťťn van onze huurwoningen betaalt u iedere maand huur. De huur kunt u op verschillende manieren betalen. De makkelijkste manier om uw huur te betalen is via automatische incasso. U betaalt dan op tijd en zonder verdere moeite uw juiste huurbedrag. Wel moet u er zelf op letten dat er voldoende geld op uw rekening staat op de dag dat wij het bedrag van uw rekening laten afschrijven. Natuurlijk kunt u het bedrag altijd laten terugboeken als u het niet eens bent met een bepaalde automatische afschrijving. Heeft u nog geen automatische incasso? U kunt de machtigingskaart telefonisch opvragen of via info@woongoedzvl.nl. Deze zenden wij u gratis toe.

Een tweede mogelijkheid om uw huur te betalen, is via een overschrijving. Een nadeel hiervan is dat u iedere maand een betaalopdracht moet doorgeven aan uw bank.

Meer informatie over het betalen van de huur, de huurprijs en huurachterstand vindt u in onderstaande folder.

  • Folder Huurbetalingen

Huurachterstand

Kunt u niet op tijd betalen?

Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, de huur niet kunt betalen. Mocht u dit overkomen, wacht dan niet af maar neem direct contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ook bieden wij gratis en geheel vrijblijvend hulp bij het inzichtelijk maken van uw financiŽle huishouding. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren en ondersteunen wij u in het opzetten van een budgetplan.

In de folder Huurbetalingen leest u verdere informatie over de incasso procedure.