Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie met ca. 6100 woningen in bezit en beheer, verspreid over 40 kernen in heel Zeeuws-Vlaanderen. Naast het verhuren van woningen, hebben we tal van andere activiteiten. Op onze site vindt u veel informatie over onze organisatie, ons woningbezit en onze dienstverlening. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.


Duurzaamheidspakket voor alle huurders

In samenwerking met WoonEnergie gaat Woongoed Zeeuws-Vlaanderen huurders meer bewust maken van hun energieverbruik. Het doel is meer besparen op het energieverbruik maar ook een bijdrage leveren aan een schoon milieu.

Naast onder andere het plaatsen van zonnepanelen en isolatie van gevels gaan we huurders de mogelijkheid geven energiebesparingsadviezen te ontvangen. Vanaf 1 oktober 2016 gaan we hiermee van start. In eerste instantie als proef om te zien hoe het loopt. Het programma loopt samen met de tweejaarlijkse uitvoering van het servicepakket. Huurders kunnen op dat moment contact opnemen met WoonEnergie voor een quickscan en een energiebesparingsadviesgesprek. Als u deelneemt, kunt u als huurder vervolgens kiezen uit een energiebespaarbox of een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat kunt u het stoken in de woning optimaliseren. Omdat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden, werken wij hier graag aan mee. Nadat u een afspraak heeft gemaakt met WoonEnergie, ontvangt u direct een ‘Toon’, de slimme thermostaat,  of Bespaarbox. Wij hopen op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een besparing in uw portemonnee.

Het project duurt zo’n twee jaar. Huurders ontvangen een brief met folder waarin alles uitgelegd wordt. De Stichting Huurdersbelangen is nauw betrokken bij het project.

Klik verder voor meer informatie.


Jaarverslag 2016

Het jaarverslag 2016 van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is gereed. Met het jaarverslag leggen wij verantwoording af aan onze belanghouders over de activiteiten, bestede middelen en behaalde resultaten.

Ook in 2016 hebben wij ons ingezet voor prettig en betaalbaar wonen. Wat we vorig jaar precies deden, leest u in het jaarverslag. De publieksversie toont u een samenvatting aan de hand van onze belangrijkste kerntaken en financiële resultaten. Wij nodigen u graag uit om het jaarverslag en/of de publieksversie hiervan te bekijken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via tel. 0115-636000 of info(at)woongoedzvl.nl.

Ontvangt u graag een gedrukt exemplaar? Dit kunt u telefonisch, (0115-63 60 00) of via de mail (info(at)woongoedzvl.nl) bij ons aanvragen. Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden!


MijnWoongoed

Vanaf december 2015 hebben onze huurders 24 uur per dag toegang tot hun eigen gegevens via het klantenportaal ‘Mijn Woongoed’. Dit klantenportaal is toegankelijk via onze website. Alle huurders ontvingen een brief met persoonlijke inlogcodes.

Gebruiksgemak voor huurders staat daarbij voorop. U kunt namelijk veel zaken eenvoudig en op elk moment van de dag regelen via ‘MijnWoongoed' zoals:

  • uw persoonlijke gegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer, inzien en wijzigen;
  • betalen via Ideal;
  • een reparatieverzoek melden.