Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

U huurt bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen?

Hier vindt u informatie over alles wat te maken heeft met uw woning en uw woonomgeving, o.a. over de huurbetaling, het onderhoud van uw woning, woningaanpassingen, leefbaarheid en de huuropzegging. 


Waarschuwing

Let op!

De laatste tijd krijgen wij meldingen binnen van onze huurders. Zij zijn benaderd door een man die zegt namens Woongoed Zeeuws-Vlaanderen te bellen. Hij geeft aan de CV en waterinstallatie te moeten controleren. U zou dan Ä 22,50 voorrij kosten moeten betalen. Ten eerste moet u bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen nooit rechtstreeks aan de monteur betalen en ten tweede krijgt u altijd van te voren een brief van de ZVU als ze onderhoud komen plegen.

Wees gewaarschuwd. Als u het niet vertrouwt maak dan geen afspraak en bel naar Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en vraag of het klopt dat er een controle moet plaats vinden.

Komt er iemand aan de deur, laat deze persoon zich dan identificeren en kijk of hij in een auto van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen rijdt. Het kan ook zijn dat hij zich voordoet als een monteur van de ZVU. Kijk dan ook even of de monteur in een auto van de ZVU rijdt.

Mocht u het allemaal niet vertrouwen, laat dan niemand binnen en neem contact met ons op.